Apart en bijzonder » Zwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR .

Vorige | VolgendeAdvertentienr.: 357

Wow , we hebben al heel wat apart spul gehad maar dit is voor ons ook de eerste keer dat we dit kunnen aanbieden !

Dit is 1 van de zwarte dozen / black box welke in ieder verkeersvliegtuig en straaljager zit , de cockpit voicerecorder (CVR).

Deze registreert de geluiden in de cockpit en op afzonderlijke kanalen de stemgeluiden van de bemanningsleden van het vliegtuig. Om te voorkomen dat de CVR bij een crash onherstelbaar beschadigd raakt is deze zo ontworpen dat hij zeer grote g-krachten kan doorstaan. Verder is de CVR gemonteerd in de staart van het vliegtuig. Aangezien de gehele romp van het vliegtuig als kreukelzone dient zijn op deze plaats in het vliegtuig , in de meeste gevallen , de krachten die tijdens een crash optreden het kleinst.

Naar deze recorder en natuurlijk de 2e zwarte doos , de flightdatarecorder , (die de gegevens van de instrumenten vastlegt) zijn ze altijd als eerste naar op zoek bij vliegtuig crashes. Hij weegt ca 11 kilo , is totaal 37.5 cm lang x 19.5 cm hoog en 12.5 cm diep.

Een unieke kans voor een verzamelaar , museum , liefhebber , enz.. Mag gehaald worden voor 350,-

Interesse ? Bel / WhatsApp 06-51694940 of mail.

Prijs: 350,00

Zwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR .

Terug naar het overzichtZwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR . Zwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR . Zwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR . 
Zwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR . Zwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR . Zwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR . 

Zwarte doos , Cockpit voicerecorder , CVR .