Home

Home

Hallo , wat fijn en gezellig jullie hier te mogen ontvangen🙂

 

Graag willen wij uitleggen wie wij zijn en hoe wij werken opdat je zelf kunt invullen wat Het Pakhuis voor jou of je bedrijf kan betekenen.

Een ieder die bij ons in Sliedrecht is geweest weet hoe vol we staan, wij zijn allang uit onze jas gegeroeid🤷‍♂️

Meest ideale is alles onder één dak en we blijven zoeken naar een betaalbare ruimte van ca 1500mtr2 maar dat is in deze regio niet makkelijk dus er is wel een 2e Pakhuis bijgekomen maar deze bevind zich in Baarle Nassau 🇳🇱

Dit betekent ook dat niet alles wat we op deze site aanbieden in Sliedrecht staat, in elke advertentie wordt aangegeven in welk Pakhuis het item staat👍

Check dus altijd vooraf bezoek in welk Pakhuis het item staat en in welk Pakhuis wij aan het werk zijn.

Het Pakhuis is op beide locaties alleen open na ☎️ afspraak.

Stuur gewoon een berichtje of bel / app eventjes met 0651694940, wij zijn flexibel genoeg.

 

Wij kopen en verkopen al ruim 35 jaar industrieel & fabrieks items , brocante & vintage , antiek & curiosa , decoratie & trend artikelen , horeca & etaleer items , gekkigheid & rariteiten , rekwisieten & props , partijgoederen ,voertuigen ,enz.

 

Al wat we op deze website aanbieden hebben we ook daadwerkelijk staan....stapelen en stouwen kunnen we wel hoor....vol voller nog voller en volst (wandel eens door de rubrieken en laat je verbazen).

 

Daar wij zelf liefhebber zijn en genieten van authentiek en ander apart spul vindt je bij ons vaak net iets anders dan bij onze collega's , wij kopen onze handel in in zowel binnen-  als buitenland en zoeken doorlopend naar bijzondere objecten en die krijgen we ook gevonden....van gewoon tot heel bijzonder maar zelfs de wow factor is daardoor vaak aanwezig👍

 

Om onze voorraad op peil te houden zijn wij ook doorlopend op zoek naar originele handel in ook zowel binnen- als buitenland. Apart en bijzonder spul kopen wij graag in ( inkoop ). Voor echt al onze handel geldt ook dat wij bijna alles willen inruilen , zelfs ruil en/of bijbetalen van onze kant is bespreekbaar. Wil je iets te koop aanbieden stuur dan wat foto's en info via App of mail.

 

Het Pakhuis is geen groot en log bedrijf met veel personeel en/of een duur bedrijfspand waar jullie de kosten van moeten betalen. Wij, Ronald en Arina, zijn naast man en vrouw ook de eigenaar en doen de gehele bedrijfsvoering samen (is wel een heel karwei hoor😉). Hierdoor gaat alles in een persoonlijke, rustige en gemoedelijke sfeer. Wij zijn niet de grootste maar kunnen door onze goede inkoopkanalen, onze hoge omzetsnelheid en het zo laag mogelijk houden van alle bedrijfskosten de spullen wel altijd zeer scherp en voordelig aanbieden.   

 

Middels de grote diversiteit aan spullen kan je bij ons altijd leuke items en objecten vinden met net dat stukje meerwaarde wat het aantrekkelijk maakt om juist bij Het Pakhuis langs te gaan. 

 

Eerlijk zaken doen vinden wij vanzelfsprekend, gewoon kort en straight to the point met mooie en frisse handel en heel belangrijk....al wat wij aanbieden hebben wij ook daadwerkelijk staan en op voorraad.

 

Op de andere pagina's / rubrieken vindt je een beknopte foto-impressie van aangeboden goederen. Voor een compleet overzicht zal je ons eens moeten bezoeken. 

 

Wij leveren o.a. aan de winkelier , marktkoopman / vrouw , webshop , horeca , etaleur , decorateur , handel , groothandel , designer , createur , eventstylist , binnenhuisarchitect , verhuurbedrijf , evenementen , verenigingen , tv en filmstudio , toneel , enz. ....en.... worldwide shipping.

 

Neem contact met ons op voor de groothandelsprijzen of wandel door de website voor informatie over de items en onze retailprijzen.


Nu reeds meer informatie ? Neem gerust contact met ons op, we staan je met plezier te woord. Bel of WhatsApp: 0651694940 of stuur een mail via de contactpagina.  

 

Weten jullie ook dat Het Pakhuis jullie ook van dienst kan zijn in het bezemschoon opleveren van woningen en/of bedrijfsruimtes.

 

Het Pakhuis helpt je bij het ontruimen van zowel woningen als bedrijfspanden , milieuvriendelijk afvoeren van inboedel d.m.v. recycling, hergebruik , etc..

Wij zijn geregistreerde boedelruimers en werken netjes en discreet.