Nieuws

06 april 2017Filters Russische gasmaskers inleveren bij de milieustraat.
Filters Russische gasmaskers inleveren bij de milieustraat.

Oproep !! Daar wij in het "verleden" Russische gasmaskers hebben verkocht hebben ook wij bezoek gehad van de inspectie. Nu hebben wij ze altijd als verzamel item aangeboden en niet als speelgoed. Ook hebben wij nooit gezegd.. Lees meer »

03 juli 2016Wekelijks nieuwe handel binnen !!!
Wekelijks nieuwe handel binnen !!!

Zie foto , sneak preview :) Lees meer »

01 februari 2015Heeft u al in onze nieuwe rubriek Vintage & Designer fashion gekeken ?
Heeft u al in onze nieuwe rubriek Vintage & Designer fashion gekeken ?

Kies in deze rubriek uit de mooiste vintage dames- en heren kleding. Ook accessoires zoals stropdassen , hoeden en petten , tassen & bags. Uiteraard ook vintage pumps , disco schoenen , laarzen , sneakers , enz.. Met.. Lees meer »

« Vorige pagina | Volgende pagina »