Nieuws

29 november 2020December , feestmaand....gezelligheid en familie , daar draait het om😍
December , feestmaand....gezelligheid en familie , daar draait het om😍

Het is alweer December , het is vroeg donker en het wordt kouder buiten , we zetten de kachel een graadje hoger en de kaarsen aan🙂 Voor de meeste mensen onder ons is december de sfeervolste maand van het jaar. Het .. Lees meer »

13 juni 2019Thank you all for following us and we look forward to seeing you again🙂
Thank you all for following us and we look forward to seeing you again🙂

Wow , kijk je op je pagina en dan zien dat 12.500 mensen ons volgen😃 Aantal is langzaam maar zeker gegroeid en hier zijn we best trots op👌 Ook trots op het feit dat we klanten en bezoekers hebben uit meer.. Lees meer »

28 januari 2019Huur , huren , verhuur , verhuren van onze items voor de etalage of evenementen
Huur , huren , verhuur , verhuren van onze items voor de etalage of evenementen

Wij verkopen graag maar huren kan natuurlijk ook. Wij verhuren items t.b.v. beurzen, standbouw, foto- of filmopnamen , etalage , enz. Het huren van bv lampen , meubeltjes , oude accessoires , antieke brommer , een heuse.. Lees meer »

« Vorige pagina | Volgende pagina »