Voertuigen en aanhangwagens » 8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV

Vorige | VolgendeAdvertentienr.: 782

Dit amfibie voertuig kan op het water en op het land worden gereden. In het land en water is hij makkelijk te besturen.....op de weg lastig omdat deze 8 wielen op vaste assen heeft en dan is sturen op een harde ondergrond lastig (je stuurt dan eigenlijk door de rem te gebruiken zodat hij hem “omgooid”...rijdt een beetje als een rupsdumper).

8x8 , 8wheels , 8wd met een 3 cinder motor en rijdt op normale benzine.

Het frame is gevormd van staal en de body is van fiberglass.

Is met 2 banken voor elk 3 personen , deze zullen voor het mooie opnieuw gestoffeerd moeten worden (heb er los bij de 2 achterleuningen , de voorruit , en een overzetkap). Op het water is hij voor 4 personen geschikt.

Is een 812cc ATV en rijdt op het land ca 45 km per uur en in het water ca. 5 km per uur.

Je stuurt met de rechtsdraaiende handgreep met gashendel en is voorzien van een automaat met speciale Hi en Low voor de Vooruit , een neutraal en een achteruit. Door de koppeling aangedreven en continu variabele transmissie (CVT) maximaliseert het motorvermogen naar de bak...is beresterk ! De aandrijving vindt plaats met een rollen ketting van de tandwielen die op de assen zitten (de lagers zijn vetvrij). Verder wordt de motor gekoeld met koelvloeistof en remt hij hydraulisch , heeft werkende verlichting , heeft een werkende elektrische lier , een digitaal dashbord en staat op z.g.a.n. banden.

Is geen kinderspeelgoed maar een machine voor echte mannen en/of echte vrouwen !!

Zie je echt nergens en hij mag gehaald worden voor 4750,-.

Eventueel inruil van een oldtimer , aanhangwagen , verkoopwagen , draaiorgel , merk horloge, kermis items , rariteiten is bespreekbaar....doe ons een redelijk voorstel.

Interesse ? Bel / WhatsApp 06-51694940 of mail.

ps kan meer foto's toe mailen maar ook een filmpje toe Appen waar hij rijdend op is te zien.

Prijs: € 4750,00

8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV

Terug naar het overzicht8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV 8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV 8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV 
8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV 8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV 8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV 

8x8 amfibievoertuig,amphitruck,amfibische ATV,amphibious ATV