Voertuigen en aanhangwagens » Decoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher

Vorige | VolgendeAdvertentienr.: 784

We hebben deze echte eyecatcher nu wel weer een tijdje staan en staat eigenlijk op ons buitenterrein weg te kwijnen en dat is zonde.
We hebben hem wel mooi vol gestapeld met handel en dit "smoelt" ook super decoratief maar wil er nu wel vanaf💪

Deze Berliet Gla vrachtwagen uit 1956 is zonder motor , zonder stoelen , zonder kenteken , met houtwerk wat niet meer zo best is , rijdt dus ook niet , puur als decoratief object👌

Restaureren heeft denkelijk geen zin , daar hebben we deze ook niet voor ingekocht. Wij dachten deze te kunnen verkopen aan een collega ondernemer die net zo "gek" is als wij en ook Out Of The Box durft te denken😜

We zouden hem kunnen slopen , er zitten namelijk genoeg delen op en aan die decoratief waarde hebben en echt goed te verkopen zijn maar eigenlijk is dit zonde.
Zonder de motor lekt en stinkt de truck niet dus hij kan ook perfect binnen staan.
Zet hem in of bij de zaak , in de showroom , op het parkeerterrein , in uw verkoop- evenementen hal en vul de laadbak bv met oude kisten , maak er een mini terrasje in , maak er een podium in voor de huisband , plaats er een reclamebord op , enz..

100% zekerheid dat mensen afremmen , stilstaan , langskomen , foto's maken en praten over deze toch unieke vrachtwagen. De laadbak zelf is 4.30 mtr lang x 2.20 mtr breed (totaal 6.40 mtr lang x 2.30 mtr hoog x 2.25 mtr breed) dus qua formaat kunnen de meeste mensen deze wel plaatsen toch ?
Jullie weten zelf wat reclame vandaag de dag kost. Wellicht dat het nu tijd is om iets anders te proberen , onderscheid je van de massa en denk hier eens over na.

Deze wagen mag nu gehaald worden voor 1000,- , wel zelf transport regelen🙂

Ter info: Berliet was een Franse fabrikant van auto's , bussen , vrachtwagens en militaire voertuigen, naast andere voertuigen in Vénissieux net buiten Lyon.
Opgericht in 1899 en afgezien van een periode van 5 jaar (van 1944 tot 1949 toen het in 'administration sequestre' werd geplaatst) was het tot 1967 een zelfstandig en particulier merk.
In 1956 lanceerde het bedrijf de serie GBO met een 15 liter MDO-diesel met tussen de 200 en 320 pk en twee typen versnellingsbak (type FBOTP met 5 of 20 versnellingen) , luchtvering en verkrijgbaar als 6x4 en 6x6.
Dit voertuig werd vooral ingezet bij de bouw van stuwdammen , autosnelwegen, havens en raffinaderijen. Als chassis had dit model 45 ton PTAC en als trekker 60 ton PTRA als specificatie👍

Interesse ? Bel / WhatsApp 06-51694940 of mail.

Prijs: € 1000,00

Decoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher

Terug naar het overzichtDecoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher Decoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher Decoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher 
Decoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher Decoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher Decoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher 

Decoratieve maar originele truck uit 1956 , super eyecatcher