Voertuigen en aanhangwagens » Origineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone

Vorige | VolgendeAdvertentienr.: 792

Letov KT-04 drone aircraft , target drone

Hoe stoer is deze bij je bedrijf geplaatst op een "statief" met daarop je naam of reclame , plaats of hang hem in of bij de zaak , in de showroom , op het parkeerterrein , in uw verkoop- evenementen hal , enz.

Jullie weten zelf wat reclame vandaag de dag kost. Wellicht dat het nu tijd is om iets anders te proberen , onderscheid je van de massa en denk hier eens over na.

Mag gehaald worden voor 1750,-

Hij is ťťnvoudig te vervoeren in de stacking crate die erbij hoort. De maten en verdere gegevens vindt je in de onderstaande info. De laatste 3 foto's zijn voorbeeldfoto's van internet.

Ter info; De Letov KT-04 is een Tsjechoslowaakse onbemand luchtvaartuig uit de 70'r jaren en ontwikkeld voor de opleiding van jachtpiloten en luchtafweeroperaties . In tegenstelling tot op afstand bestuurbare zelfrijdende doelwit darren , doel zoeker , gesleept doelwit , werd de KT-04 gebruikt voor het slepen van vliegtuigen , daarom wordt dit een sleep- of luchtdoel genoemd...een target drone. Het gesleept doel KT-04 was onderdeel van het trainingscomplex van de L-39V. Het doelwit zijn alle metalen zelfdragende vleugels.

Hij is ontworpen voor herhaald gebruik en daarom uitgerust met een landingsparachute en bescherming tegen stoten. De romp bestaat uit drie delen. De voorwielophanging is een apparaat voor het verbinden van touwen , landingsparachutes , zijn openingsmechanisme , elektrisch controlesysteem en batterij. Onder het centrale deel is een luchtzak onderdrukking voor de landing en twee hangers voor wheeled dollies. Binnen is een pneumatische installatie met een fles samengeperste lucht om de schokdempers op te blazen (balanceerbalgcompensator). Het achterste deel draagt het verticale staartvlak en is aerodynamisch beŽindigd......alle techniek is verwijderd uit de drone...is dus leeg , puur voor decoratief gebruik !

De KT-04 heeft een eenvoudig ontwerp om beschadigde componenten snel te vervangen. Het is ontworpen als een volledig metalen middecker met een sigaarvormige romp in schaalconstructie en voorzien van een 6 mm aluminium schaal. De uitwisselbare vleugels in een korte tijd zijn verbonden met twee verticale pinnen aan de romp. De vleugeltips zijn naar beneden gebogen om het risico op schade bij het landen te verkleinen. Voor een veilige landing had deze KT-04 een hoofd- en noodschild in het voorste deel van de romp en een opblaasbare airbag die de bodem beschermt tegen schokken en de bijbehorende persluchttank in het middengedeelte....is nu dus leeg.

Technische gegevens: lengte: 4.90 mtr en de spanwijdte is 5.30 mtr. Hij is totaal 1.20 mtr hoog. Het vleugeloppervlak is 3 m≤ , weegt ledig 110 kilo. De sleepsnelheid is minimaal 300 km / uur en in de lucht kan hij maximaal 600 km per uur. Werd gesleept tot 1000 mtr hoogte dan losgekoppeld en kon dan stijgen tot tussen de 2000 en 4000 mtr als bestemming van een vliegtuig.

Interesse ? Bel / WhatsApp 06-51694940 of mail.

ps op verzoek kunnen wij meer foto's toe mailen

Prijs: Ä 1750,00

Origineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone

Terug naar het overzichtOrigineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone Origineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone Origineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone 
Origineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone Origineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone Origineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone 

Origineel & uniek Letov KT-04 drone aircraft , target drone